søndag den 11. marts 2012

Hvad kan egentlig gå galt?

Kender i det, når alt der overhovedet tænkeligt muligt kan gå galt - går galt?

Det starter med, en date, dernæst en pige der går forvirret rundt mens timer føles som uger. Da han endelig skriver næste dag, er man for kylling til at svare med det samme, men dog svarer. Det bliver kun bedre, når man to dage efter skriver jordens dårligeste joke til ham og han ikke svarer (naturligvis ligner man en trutmund de næste mange dage). Dernæst for at slutte finalen af, skriver han på et offentligt medie at hans mobil (den du har skrevet til) er gået i stykker og at man derfor skal skrive på det offentlige medie.

Nu kommer der det kæmpe dilemma, skulle man skrive til ham igen eller ej?

Der er jo chancen for, at du har ramt det magiske tidspunkt efter hans mobil er gået i stykker og at han derfor ikke har set din besked. Det ville jo så betyde at han muligvis sad ligeså trutmundsagtigt og bander over at du ikke har skrevet!

Der er jo så desværre også løsning to: i var på date, det var fedt, men det var også det.

Den er realistisk at have med desværre. Selvom det er lort, er afslag jo noget vi alle laver og alle oplever. Men jeg tænker lidt, at hvis han ikke vil dig, så har du intet at tabe i at skrive igen? Enten skaber du en ny begyndelse eller også afslutter du et kapitel og kan rykke videre.

Love hard or die trying?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar