søndag den 30. september 2012

Sundhedsmesse i Øksnehallen ..

En veninde og jeg brugte dagen i dag på sundhedsmessen i øksnehallen. Det var noget af en oplevelse. Sundhedsbesatte mennesker, der alle har stress og af en eller anden grund altid klumper sammen om smagsboderne. En af boderne lignede faktisk en bod fra et marked i syden, omgivet af mange, råbende mennesker, der alle maser sig ind for at smage på de gode varer (uden at give plads til dem der potentielt gerne ville købe).
Men hyggeligt var det og udbuddet var bredt. Små stande med mystiske sten og langhårede mennesker der kiggede intenst, kliniske stande med den helt nye tandløsning eller rystepude til din ryg, stande der duftede milevis væk af salte og cremer.
Blandt alle standene var det jo en uundgåelig fact at jeg nok skulle finde noget jeg faldt for.. Det jeg fandt, var jeg så faldet for, et stykke tid tilbage.

Lavera standen (et mærke så rent at det er veganer venligt) stod smuk og høj, med den håndcreme (det er deres Bio-Orange og Bio-Sanddorn håndcreme) jeg har haft øjnene efter et stykke tid på tilbud til 40,- samt deres young faces mattering ansigtscreme mynte mod fedtet og uren hud til 30,-. Håndcremen er absolut fantastisk! Den trænger ikke ind lige med det samme (giv den lige 20 sek), men den dufter fabelagtigt af appelsiner og efterlader huden blød flere timer efter. Mums!
Hvis du skulle være interesseret i dem kan du finde dem på feelunique.

SB12.. Ja okay, det her var ikke så meget fordi det var spændende og nyt, men mere fordi man fik den fulde størrelse til en flad 50'er. Naturligvis købte jeg to. De virker.

Massage.. Min veninde og jeg havde -næsten allerede inden vi var trådt ind i hallen- besluttet os for at vi skulle have massage. Vi fandt en bod 'Solar Plexus' der gav 15 min for 90,- . Vi tog det. De specialiserer sig i dyb vævsmassage. Det kunne mærkes. De var på ingen måde bange for at tage fat! De kan klart anbefales. Deres priser ligger på 349,- for 25 min, 552,- for 55 min osv. De giver ca 10-15 % studierabat og har en drop in tilbud der lyder på 285,- for 25 min, hvor man skal tage den første ledige tid samme dag. Du kan læse mere om dem her.

Alt i alt, en lækker hektisk dag der klart kan anbefales til andre der lyster fornemmelsen af at gøre noget godt for sin krop (hvilket sikkert ikke er realiteten, men klart en rar tanke). Sundhedsmessen slutter i dag kl. 18:00, men kommer igen hvert år.

Hav en dejlig søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar