onsdag den 3. oktober 2012

Hysteria?

En episode en ven fortalte mig for nyligt ledte mine tanker ud til emnet hysteri. Gennem tiden er kvinder blevet gjort til hysteriske og uretfærdige vilddyr, der uden varsel kan blusse op. Folk har sat igler på os, stykket syle gennem vores tinding, vi er sågar blevet behandlet med klitoris massage (no joke, man opfandt vibratoren som behandlingsform for hysteri).
Er alle kvinder inficeret med en humørsvingende virus der besætter os og bliver større, eller er det mandens manglende evne til at læse os og forstå vores behov der driver os ud på et vildspor. Den sidstnævnte form for behandlingsmetode i afsnittet før, kunne tyde på, at det var mændene der var problemet - spøg til side.

Er hysteri skabt af en misvedligehoeldelse af grundlæggende kvindelige behov?

Nu hvor jeg tænker over det. Er hysteri så egentlig ikke bare et resultat af mandens manglende evne til at tolke os og vores frustrationer? Lige så snart vi piger hidser os en smule op, skal der ikke meget til førend tanken om hysteri slår ned. Des mere frustrerede bliver vi, des værre ser det ud udenpå.

Burde alle mænd ikke bare lære, at når kvinder føler sig uretfærdigt behandlet, skal de:
- Stoppe op
- Være afslappede
- Spørge roligt hvad der er galt
- Forklare at de nok skal finde en løsning

Så er problemet løst!

Det kan da godt være at vi kan blive hysteriske, men hvad er de så, når de ved hvad der sker og ikke gør noget for at stoppe det? Den lille tyrefægter, der står og prikker til det bløder ned af pelsen?

Dagens citet af anonym:
- Det kunne være hun skulle have sig et par årer så hun kunne sejle i land
- Jeg ville egentlig bare foretrække at give hende årerne, så hun kunne sejle den anden vej

Ingen kommentarer:

Send en kommentar