søndag den 30. september 2012

Sundhedsmesse i Øksnehallen ..

En veninde og jeg brugte dagen i dag på sundhedsmessen i øksnehallen. Det var noget af en oplevelse. Sundhedsbesatte mennesker, der alle har stress og af en eller anden grund altid klumper sammen om smagsboderne. En af boderne lignede faktisk en bod fra et marked i syden, omgivet af mange, råbende mennesker, der alle maser sig ind for at smage på de gode varer (uden at give plads til dem der potentielt gerne ville købe).
Men hyggeligt var det og udbuddet var bredt. Små stande med mystiske sten og langhårede mennesker der kiggede intenst, kliniske stande med den helt nye tandløsning eller rystepude til din ryg, stande der duftede milevis væk af salte og cremer.
Blandt alle standene var det jo en uundgåelig fact at jeg nok skulle finde noget jeg faldt for.. Det jeg fandt, var jeg så faldet for, et stykke tid tilbage.

Lavera standen (et mærke så rent at det er veganer venligt) stod smuk og høj, med den håndcreme (det er deres Bio-Orange og Bio-Sanddorn håndcreme) jeg har haft øjnene efter et stykke tid på tilbud til 40,- samt deres young faces mattering ansigtscreme mynte mod fedtet og uren hud til 30,-. Håndcremen er absolut fantastisk! Den trænger ikke ind lige med det samme (giv den lige 20 sek), men den dufter fabelagtigt af appelsiner og efterlader huden blød flere timer efter. Mums!
Hvis du skulle være interesseret i dem kan du finde dem på feelunique.

SB12.. Ja okay, det her var ikke så meget fordi det var spændende og nyt, men mere fordi man fik den fulde størrelse til en flad 50'er. Naturligvis købte jeg to. De virker.

Massage.. Min veninde og jeg havde -næsten allerede inden vi var trådt ind i hallen- besluttet os for at vi skulle have massage. Vi fandt en bod 'Solar Plexus' der gav 15 min for 90,- . Vi tog det. De specialiserer sig i dyb vævsmassage. Det kunne mærkes. De var på ingen måde bange for at tage fat! De kan klart anbefales. Deres priser ligger på 349,- for 25 min, 552,- for 55 min osv. De giver ca 10-15 % studierabat og har en drop in tilbud der lyder på 285,- for 25 min, hvor man skal tage den første ledige tid samme dag. Du kan læse mere om dem her.

Alt i alt, en lækker hektisk dag der klart kan anbefales til andre der lyster fornemmelsen af at gøre noget godt for sin krop (hvilket sikkert ikke er realiteten, men klart en rar tanke). Sundhedsmessen slutter i dag kl. 18:00, men kommer igen hvert år.

Hav en dejlig søndag!

lørdag den 29. september 2012

Decleor ?

Lige for tiden er jeg gået i et 'lækre produkter garanterer mig sikkert bedre hud' humør. Så selvfølgelig skal renseren også lige have en post! Decleor er et super lækkert (og dyrt) mærke, der danner deres produkter baseret på aroma terapi.
Det jeg bruger fra dem er deres Aroma cleanse mousse démaquillante (foaming cleanser), der er beregnet til at rense alle hudtyper. Man fugter ansigtet og masserer cremen ind til den skummer, dernæst renser med varmt vand. Rimelig standart..
Duften er skarp, frisk og meget speciel. Ikke den standart duft jeg tit falder over i produkter. Men den bliver ikke særlig længe på huden, så det gør mig intet.
Den smukke perlemor creme renser min hud og bagefter, at have brugt den, er jeg slet ikke i tvivl om hvor ren den er! Effektiv må man give den, og jo, den fjerner bare lige det ekstra de andre ikke formåede.
Minus ved den er, at den skummer altså bare ikke særlig meget. Når jeg tænker skum, tænker jeg julemandsskæg af bobler.. Det sker bare ikke her. Der kommer en lille bobbel hist og her, men slet ikke noget der lægger op til ballade.
Konklusion: Super nice, fjerner det meste, lækker at bruge, lidt skum, dyr. 

fredag den 28. september 2012

REN hud ?

Når nu regnen banker ned udenfor flere dage i træk, kan ens humør godt dale lidt, på trods af at alting er ret optimalt for tiden.. Heldigvis er der fantastiske hjemmesider, med løfte om 1-2 dages levering og lækre produkter. Så hvorfor ikke bruge sin tid på det? Jeg blandede gennem et par youtube makeup guruer og fandt nogle produkter jeg lige blev nødt til at prøve. 
Eller rettere, et mærke jeg var nødt til at prøve. Se lige for tiden er jeg begyndt at fundere. Det begyndte den første dag det gik op for mig, at jeg bliver ældre og en eller anden dag vil få rynker. Yep, det er et forhånds wakeup call. Ole Henriksen (ja, rugbrød er absolut, uden undtagelse, helt fantastisk) sagde på et tidspunkt at vi alle burde investere i en rynkecreme, og at man burde begynde i 20 års alderen. Eftersom jeg på nuværende tidspunkt - et lille stykke tid endnu - er 21 år, måtte det jo så være nu jeg begyndte at tænke. 
REN.. Ren hedder mærket. Det er faktisk et ret lækkert mærke, hvis man er med på hele økologi-alt-skal-være-lækkert bølgen. Der er ingen parabener, sulfater, mineral olier, petrolatum, syntetisk duft, t.e.a. , d.e.a. (hvad end det er), glycols silicone osv. i produkterne. Deres emballage er miljøvenlig.. Alt dette lyder jo fancy og lækkert, men prisen er så også medium derefter. 
Nååh, skal vi ikke rykke over til den sjove del? 

REN udsender en masse produkter. En masse lækre produkter, I might add. Jeg valgte to. Dels fordi at cremen koster 249,- og masken 289,- på nicehair.dk (lige pt er der 100,- af ved køb over 500,- bonus!) og dels fordi at jeg ikke kunne retfærdiggøre flere køb, når jeg lige har forkælet mig selv med decleor tonic og rens for nyligt. 

REN t-zone balancing day fluid 249,- 
Cremen er en matterende creme til oliet/kombineret hud med tendens til udbryd. Ergo en slags ungdomscreme for os post teenage piger der stadig døjer lidt med den tilbagevendende bums hist og her.  
Den siger at den skal balancere huden og mattificere huden. Balancen vil man jo forhåbentlig opleve efterhånden, matterende effekt burde ses med de samme. 

REN glycol lactic radiance renewal mask 289,-
Ansigtsmasken sidder jeg og prøver 'as we speak'. Det den påstår er, at exfoliere blidt og derved fjerne døde hudceller, forny huden, bekæmpe rynker (rugbrød), give en fantastisk glød og selvfølgelig bekæmpe urenheder. Bom bom. Det er noget af en mission den har foran sig, den stakkels maske. 
Ifølge min kilde skulle den give den der fantastiske hollywood glød til huden. 
Indtil videre: 
Man renser selvfølgelig først. Dernæst.. Den dufter ikke specielt godt, men heller ikke ubehageligt. Mere som appelsiner der har ligget 2 dage for længe. Det er lidt ligesom at putte en tyk olie på.. Honning måske? Det prikker en lille smule, men ikke ubehageligt. Til slut skal den renses af med en lille bomuldsklud man bliver givet med cremen. 


Masken gør ikke umiddelbart det vilde ved første blik, men følelsen tyder på at den laver noget. Ens hud føles som om du har skrubbet på den længe, ren og ny. Jeg tror lige jeg giver den og cremen et par uger og så vender tilbage med en bedre slutning. Dog kommer der umiddelbart tumbs up herfra ! 


tirsdag den 11. september 2012

Cupcakes, Chai Latte og varme trøjer..

Efteråret er rart. Umiddelbart..
De tykke trøjer man kan smide sig ind i (hvilke oven i købet dækker numse og mave), kæmpe halstørklæder der holder en varm og en god undskyldning for at begynde det årlige overforbrug af varm kakao. Den dejlige frihed i ikke, at føle man skal udenfor, bare fordi solen var fremme (så kan man jo altid argumentere for at der i den mørke tid er endnu større behov for dette).

Så for nu at være ordentligt forberedt..


En stor dejligt trøje til vinteren. Jeg må indrømme at jeg lidt har et lunt øje til denne fra asos.. Lige nu er der 25% af, så skulle man ikke liiige ?

Serenity cupcakes! Et lille sødt konditori nede på Grønnegade, laver de mest vidunderlige cupcakes. Der er et hyggeligt indendørs miljø, hvor man kan sidde og gennemgå al den mest absurde sladder med sin veninde, mens regnen hamrer ned udenfor.



En lækker jakke, så man kan gå ud i regnen igen.. Personligt synes jeg at denne her (igen fra asos.. Ja, jeg har spammet den i dag) er en lille smule nice. Det er dog svært at begrunde hvorfor (og hvordan), der skal kunne være plads til endnu en jakke i skabet.

Helt ærlig er jeg endnu ikke hoppet helt med på Chai Latte halløjet endnu, men man må da indrømme, at de æsker ville se flotte ud på bordet. En lille smule pebrede - jo - men mon ikke også man nyder hver en dråbe ? (Sikkert ikke, men den er stadig flot! )

Så når nu man har trøjen, cupcake, teen ( eller latten) og evt lige tænder nogle lys, lejer en film i blockbuster, kan man så påstå at efteråret er andet end dejligt? Evt smider man jakken på og går en tur i parken mellem alle de delvist gule blade, helst lige efter en regn så luften er helt ren og den der helt fantastiske duft sætter sig i tøjet?