onsdag den 7. november 2012

Der er ingen mening med dette indlæg, men læs hvis du lyster

Så kom det. Den uundgåelige melankoni der fylder denne årstid for mig. En stram trøje af en mørk himmel, sørgelige sange og alt for mange tanker der vikles om mig. En trøje der nogle gange strammer lidt for meget om brystkassen, lidt ligesom om at luften presses ud mens den desperat hives ind. Et evigt hul i maven af sult. En alt for fyldt kalender. Selvom jeg sidder med tæppe omkring mig, i min lille lejlighed, med lys og the virker intet helt oprigtig godt. Der findes fejl ved alt.
Egentlig er der jo intet galt. Mange oplever det. Men det er stadig fucking skod. Nåh, men Peter Pan på mit tv siger at man skal tænke positive tanker for at flyve, så jeg går i gang (mens jeg undrer mig over hvor mange man mon skal tænke for at flyve sydpå til solen?).

Bon Iver er dejligt. De holdt koncert i søndags. En koncert placeret i Forum. Det er den mest rolige koncert, med en dejlig stemme, flot lysshow og god stemning jeg længe har været til. De var fantastiske. Hvis du ikke kender dem, så tjek dem endelig ud. Historien lader sig fortælle, at herren der skrev teksterne blev forladet af Emma. Han tog til en vinterhytte alene og skrev sine sange. Ikke specielt kendt i sit forrige band, men med en tragisk kærlighedshistorie fik han beundrere. Mennesker er tossede for noget ikke farligt (sikkert?) de kan relatere til?

Det er faktisk en sjov tanke at gøre sig. Hvad mennesket ikke gør for sikkerhed? De putter en ring på deres finger, køber et hus, har et job de ikke gider, køber nyt tøj, for meget make up, for lidt make up, en kæmpe attitude at gemme sig bag, 'fake' orgasmer, stopper deres mening fra at blive sagt, spionerer på andres profiler (net profiler), lyver, dyrker absurde mængder fitness, spiser salat  eller alternativt luft osv. Mange forskellige handlinger med mange forskellige formål alle for at føle sig accepteret og der med sikret sin plads i flokken. Ah, den sidste! Være tilhænger af en flok.

Nu kunne man tage den endnu længere ud, men det gider jeg ikke.

Hav en dejlig mørk dag, hilsen en midlertidig pessimist.

Bon Iver-  Skinny Love