fredag den 30. marts 2012

Hvordan kan man forblive venner?

Kender i den her: Man er slået op (ja ja fælles beslutning), man trænger stadig til den anden, prøver at lave andre oplevelser, men vil stadig hellere tilbage til udgangspunk no 1? Man kommer sig aldrig helt og bliver faktisk lidt irriteret over at mangle kontakten? Det skal dog siges, at man ikke har andet end venskabelige følelser for modparten (hvis man har andet, så er det her 'highway' til røde papirer). Nedenunder er mine typiske faser, som jeg går igennem under et brud, men lidt usædvanligt er så, at jeg gerne vil beholde fuseren i mit liv.


Nu til sagen,

Hvordan forbliver to elskere venner, efter de har fundet ud af at det ikke lykkedes?

Som en startende opmuntring, skal det siges, at det kan lykkes. Jeg har selv været der og oplevet alle følelser, tanker, oplevelser, forbundet med det at gå fra sex til venskab.

1. Bruddet - Det er hårdt og gør ondt. Alt efter hvilken grad der er tale om, vil det jo tage længere tid førend det heler (spørger du mig er det ikke tiden, men oplevelserne i tiden der gør, at man heler).

2. Trangen - Den der evige lyst man har til at have den andens opmærksomhed er noget vi skal acceptere skal slippes. Hvis i skal være venner, er man nødt til at acceptere, at andre også får opmærksomhed. Man er selv nødt til at acceptere, at man nu i modpartens øjne er en ven og derfor ikke har specielle rettigheder. Så hold op med at tro i skal have det.

3. Tab - Følelserne skal ud. Smides ud, rives over eller brændes, det er sådanset ligegyldigt hvordan, men ud skal de.

4. Oplevelser - Med tiden skaber du nye oplevelser, alt imens modparten gør det samme. I finder begge nye interesser, holdninger og sikkert helt nye venner. 'No worries' det er næsten uundgåeligt.

5. Valget - Det kræver et aktivt valg fra begge parter, hvis i fortsat skal være venner, er i begge nødt til at være enige om det. Dette kan sagtens være noget man starter med at stile imod efter jeres brud, men nok ikke noget i skal regne med kommer med det samme.

6. Prøveperioden - Prøvekør den her nye 'venskabs bil' et stykke tid og se om det fungerer for dig. Fuck om det virker for modparten, det er ikke længere relevant. Du er nu fri til kun at tænke på dig selv og ikke den andens åndssvage vaner.

7. Sæt grænser - Nogle gange, kan man, når man kender hinanden rigtig godt, sætte lidt anderledes grænser. Her er man selv nødt til at mærke efter hvor den røde linje er optrukket og gøre det meget tydeligt. Ingen gråzoner - ingen undtagelser.

8. Nyd det hvis det virker! - Hvis ikke det gør, så husk lige på, at du intet har mistet udover en fuser der alligevel aldrig får himlen til at stråle af farver og knald.


Lidt mere personligt hygge fnidder, 



Duftlys - Magnolia, Ellie Goulding - Only girl in the world, Chick flick (en eller anden random som faktisk lige er blevet udskiftet) og mig der sidder med jordens største smil. 

Kender i det når man ser noget på jorden, man er nødt til at gå hen og kigge, men kan egentlig ikke forklare hvorfor man gør det. Når man så endelig får taget sig sammen til at kigge, ligger der lige hvad du ikke vidste du havde brug for? Buskort, 100kr., eller en utrolig flabet (men på den rigtige måde) dreng. 
Kender i den følelse, når man tipper hen af gulvet på sin tå, fordi man ikke vil larme og vække ballade? 
Samme følelse render jeg rundt med lige nu. At holde alt ting i en balance, så den er lige den rigtige mængde flabet, den rigtige mængde sød og den rigtige mængde mystisk, er ikke altid en nem sag. Bestemt ikke når modparten er så opmærksom, at jeg rent faktisk bliver nervøs, for noget der forekommer næsten så naturligt som det at trække vejret. 

Hvert 'move' bliver nøje regnet for, hver eneste detalje bliver set og der gives såsandelig også respons. Aldrig har jeg prøvet noget lignende. 

For at være helt ærlig, er jeg så nervøs for det, at jeg kunne skide grønne grise. 

Men satser stort, vinder stort - right? 

Der er jo så også det fede aspekt i det, det skal kun lykkes en gang og hvis ikke har jeg altid en ven. 

mandag den 26. marts 2012

Frys pikken ned?

Burde man gøre som Joey (FRIENDS)? Hvis man læser en uhyggelig bog, burde man så fryse den ned, sådan at den aldrig ville kunne gøre en noget ondt?


Hvis nu det ikke er en bog, men en mand, burde man så fryse ham ned (ikke bogstaveligt!) således at han ikke kan skade dig?


Min veninde og jeg fik snakket problemstillinger igennem tidligere i dag. Hvis nu en dreng man synes er lidt sød, har mulighed for (og højst sandsynligvis ville) skade dig, burde man så fryse vedkommende ud af ens liv?


Gode ting: Han ville helt sikkert (medmindre han er en douche eller gør det samme mod dig) opsøge dig, det sekund han opdagede hvad du gjorde. Ergo - opmærksomhed fra ham. 


Negative ting: Det eneste du gør det for er opmærksomhed, når du får den falder du ned i den samme rille og er derfor ikke kommet én meter længere frem end da du startede denne nonsens ting.


Formål: At få det bedre. 


Problemstilling: Du er skakmat?


Problemløsning: Læg dig ned i en seng med roser og dø.. Eller beslut dig for at fortælle ham for hvad der foregår / beslut dig for helt at droppe ham. 


Den sidste er helt sikkert nemmere, men er det dét værd? Hvad nu hvis han var 'the one'? 


Så hvor jeg står i denne suppedas? Lige præcis midt i sumpen der hvor jeg startede. Næsten ikke en meter klogere. Den proces der så står klart for mig, er at droppe ham, og derved være ligeglad med hans opmærksomhed. 


Advarsel: Denne åbenbaring er ubehagelig som sandpapir i skoen og bliver ikke bedre førend total frihed er opnået. Kold opmærksomhedstyrker om du vil. Av. 

onsdag den 21. marts 2012

Mind mig lige om fuseren?

Kender i det her?

  • Når man kan hade en person inderligt
  • Skændes med personen flere gange
  • Bagtale personen til skyerne
For til sidst at være ligeglad? 

Når man så har været ligeglad et stykke tid opsøger personen dig og siger undskyld. Derefter fortsætter det lidt som om at i aldrig har været uvenner og alligevel kan man godt se arrene fra ulykken. Der er den synlige, men usynlige grænse mellem jer, som begge accepterer. 

Kan man så, om himlen vil det, kunne begynde at synes personen er sød igen? 
Er det nu hvor jeg lige skal minde mig selv om hvorfor personen var en fuser? 
Er det bare fordi jeg er blevet desperat efter selskab at jeg har fået lyserøde briller på? 

Uanset hvad kan jeg mærke, at det er et farligt territorie jeg er på vej til at bevæge mig ud i. Muligvis også meget uansvarligt, hovedløs dumt og fuldstændig latterligt. Så hvorfor overvejer jeg det overhovedet?

Gå aldrig tilbage til en fuser? - Er det så nemt?

onsdag den 14. marts 2012

Hvorfor er mændenes taster, så absurd svære at ramme?

Kender i det når man aldrig får svar? Min veninde og jeg kom godt i gang med en samtale om mænd og deres skrivevaner. Vi har begge haft kærester der skrev hele tiden. Var der ikke et svar indenfor en time, så var der højst sandsynligt noget galt. Nu er situationen så vent, og vi venter begge i hundrede år på svar fra de mænd.. 
Hvordan kan det være at mændenes taster er så svære at ramme?
Vi blev enige om, at en undersøgelse måtte i gang..


Mission: Opklare mysteriet om mænd og skrivevaner
Spørgsmål: Hvorfor er det så svært for mænd at svare på mobilen?


Første mands svar: ''Fordi mobilen slukker..'' 
- Hertil skal det lige siges at hans telefon nok var fra hippiedagene, hvilket muligvis gør ham til en upålidelig kilde.. 


Næste mands svar: ''Fordi jeg hader at sidde sådan - han mimiker en meget besværlig og lang samtale på sms - jeg kan alligevel ikke se noget, så hvis jeg svarer dig overhovedet med mere end 5 sammenhængende ord, så er det fordi jeg kan lide dig.. '' 
- Rimelig pålidelig kilde.. 


Et andet eksempel på en mand: ''En der skrev alle de rigtige ting til mig, men mens vi var sammen var han en helt anden.. Slet ikke den han var på tekst..''
-Pålidelig kilde.. 


Tredje mands svar: ''Har du da skrevet til mig? (Nej, ingen fornærmede miner her, jeg har ikke skrevet)... Jamen altså nogle gange tjekker man den lige, glemmer den og så er den irrelevant et par timer efter''
-Pålidelig kilde.. 


Samtlige andre mænd: ''Det er det der med to ting på en gang.. Vi kan godt gå og tænke på jer hele dagen, være smask forelskede i jer, men når vi laver noget andet, kan vi altså ikke svare.. Stille og roligt glemmer man beskeden..''


Sidste mand: ''Vi gider ikke..'' 
Mig: ''Betyder det så at i ikke gider den pige der skriver, eller at i bare ikke gider skrive på mobilen?''
Sidste mand: ''Vi gider ikke skrive på mobilen.. Hvis nu de ringer er det en anden sag.''


Jeg vil hermed konstatere at der er to typer mænd, dem der skriver og dem der tvinges til det. 
Men er den ene bedre end den anden? Er dem der skriver bare nogle der har det hele i munden og intet i den virkelige verden? Som regel er de mænd der skriver meget med dig, uanset hvor de er, jo også dem der skriver meget uanset om du er der.. 
Er dem der ikke skriver nogle der har travlt med at leve i den virkelige verden og derfor ikke har tid eller lyst til at skrive - kunne man tilsvarende være sikker på at de ville leve fuldt ud i nærheden af dig? 


Summasumarum: Bare fordi manden ikke skriver, betyder det ikke at han ikke tænker på dig, eller at han ikke gider dig. Tvært i mod kan de sagtens tænke på os en hel dag (også selvom vi på ingen måde kan gætte os til det) mens de fx er på arbejde. 
Så ladies (inkl. mig selv), take a chill pill og nyd manden når han er lige foran dig.  

mandag den 12. marts 2012

Drop ham hvis han er den rette ?


Har i nogensinde tænkt over det her: Den man selv synes er sød, synes aldrig rigtig at man selv er ligeså sød og den der synes du er sød, synes du aldrig rigtig er ligeså sød. 


Det er begyndt at snurre i mit hoved om hvorvidt det her er mine uheldige tilfælde, eller om der er en ret logisk årsag til det. Let's break it down. 


Er det katten efter musen extended version 2.0 ? 
- Vil de kun have dem, de ved de ikke kan få, fordi det i virkeligheden er et spørgsmål om at 'blive fanget'? 
- Er den ene nødt til at jage den anden - kat og mus - eller kan man have et harmonisk forhold, hvor begge er lige jagende / fraværende for den anden ?
- Er det ene bedre end det andet?


 Hvis det er spørgsmålet om at blive fanget - hvilket jeg desværre kender fra mig selv - vil vi så nogensinde kunne finde en, eller vil det altid være en evig flugt fra potentielle fyre/kvinder? Vil alt det renderi stoppe når man møder 'den rette' (tydeligvis ikke en believer af 'the one' princippet)? Eller render vi egentlig forvirrede rundt, brokker os over at han aldrig dukker op, alt imens han løber lige bag os?
- Udsigt: Sort
- Løsning: Kapgang i stedet for løb ;) 


Man siger jo at modsætninger mødes. Man har dog aldrig defineret på hvilket plan de ideelle modsætninger findes. Er det i politiske holdninger, personlighed, udseende eller arbejde? Hvor mange modsætninger kan et forhold tåle uden, at det i virkeligheden er større forhindringer for harmoni end katalysatorer for den. Måske er det bare, at vi alle skal have en smule modsætning, kunne stå lidt imod, men samtidig tiltrækkes / fascineres nok til, at alle de negative faktorer ved modsætningerne vejes op. 
- Udsigt: Harmoni?
- Løsning: Smid stokkene 


I stedet for om den ene er bedre end den anden - for det er vel i bund og grund folks egen sag og personlige mening - vil jeg hellere overveje om hvorvidt man så gør hvis man nu syntes han er rigtig sød.. Man kan jo tydeligvis ikke bare sige ''Hey, jeg synes faktisk du er skide sød, sindsygt flot, charmerende og lige en jeg har lyst til at sætte tænderne i''. Så hvad gør man?


Jo se folkens. Alt hvad i har lært indtil videre; vær sød, vær ærlig, tro på andre, vis tillid, osv. Ja alt det fis kan i godt smide på hylden og gøre jer klar til kamp! 


Du kan jo på ingen måde starte med at være ærlig og sige at han er skide sød, som konstateret tidligere vil reaktionen her, være en fyr der løber meget hurtigt ned af gaden. 
Du kan heller ikke være sød, for så er man bare kedelig.. 
Du kan aldrig tro på andre, især ikke de piger der ikke er dine rigtig gode veninder. Sæt dig self altid i andres situation førend du dømmer og konstaterer.. Men så igen - hun er bare min veninde - ja ja, naive dreng. Hun er vild med dig, failede første gang, og prøver nu bagindgangen i form af tætte venner + en fuld privat fest + et toilet. 


Kællinger har det sjovere, så frem med hugtænder, rundsave til albuen og pokerfjæset - så er han din! 


Ps Eller evt. bare vær dig selv, det er nok lidt nemmere at huske i det lange løb.. 

søndag den 11. marts 2012

Hvad kan egentlig gå galt?

Kender i det, når alt der overhovedet tænkeligt muligt kan gå galt - går galt?

Det starter med, en date, dernæst en pige der går forvirret rundt mens timer føles som uger. Da han endelig skriver næste dag, er man for kylling til at svare med det samme, men dog svarer. Det bliver kun bedre, når man to dage efter skriver jordens dårligeste joke til ham og han ikke svarer (naturligvis ligner man en trutmund de næste mange dage). Dernæst for at slutte finalen af, skriver han på et offentligt medie at hans mobil (den du har skrevet til) er gået i stykker og at man derfor skal skrive på det offentlige medie.

Nu kommer der det kæmpe dilemma, skulle man skrive til ham igen eller ej?

Der er jo chancen for, at du har ramt det magiske tidspunkt efter hans mobil er gået i stykker og at han derfor ikke har set din besked. Det ville jo så betyde at han muligvis sad ligeså trutmundsagtigt og bander over at du ikke har skrevet!

Der er jo så desværre også løsning to: i var på date, det var fedt, men det var også det.

Den er realistisk at have med desværre. Selvom det er lort, er afslag jo noget vi alle laver og alle oplever. Men jeg tænker lidt, at hvis han ikke vil dig, så har du intet at tabe i at skrive igen? Enten skaber du en ny begyndelse eller også afslutter du et kapitel og kan rykke videre.

Love hard or die trying?

mandag den 5. marts 2012

Hvor mange gange kan knoppen ryge?

Venner... Et vidt begreb, hyppigt brugt ord, dog er betydningen meget forskellig fra person til person. For mig betyder ordet ven en jeg hygger mig med, en jeg har det godt sammen med og en jeg ved hygger sig med mig.
De er altid gode at have, nogle vil nok mene at man aldrig kan få nok, mens andre vil mene at de allerede har for mange.
Vi kan sikkert alle blive enige om, at venner betyder alt - omend i hvert fald en del, men til hvilken en pris skal man holde fast?
Skal man, fordi man engang har delt en masse gode stunder, uden betingelse holde fast på dem til evig tid?
Skal man, selvom de er den der skader en, holde fast grundet det ordsprog at dem du elsker er dem der kan skade dig mest?
Eller skal man egentlig bare, i bund og grund, slippe de ting der skader dig mere end gavner?

Måske er det bare i perioder?

Har vi ikke alle haft en super god ven, som vi slap pga en eller anden latterlig konflikt, men senere fandt sammen med igen? Det er da en mulighed, at venskaber kommer alt efter livssituationer og muligheder.
Så kan man jo så smukt argumentere for, at de venner der er der gennem alle situationer er de sande venner (men kan man dele dem op i kategori af sande og falske eller er det i virkeligheden gode og overfladiske).

Men hvad så hvis konflikten ikke er så latterlig?

Hvad så hvis konflikten er noget der får din mave til at vende hver gang man tænker på den? Til sidst kommer der det punkt hvor intet vender sig mere. Hvor ligegyldigheden rammer dig og din forhenværende ven ikke bliver svær at slippe. Dette betyder jo ikke at alt slettes. Det betyder på ingen måde at personen ikke stadig ville kunne udfylde nogle tilværelser for dig. Det betyder måske bare, at de har haft en plads, de valgte at slippe og slaget ned til bunden af skuffelsen gjorde ondt på en selv.

Tid læger alle sår (jeg vil her mene at det er erfaringen, gjort i den tid, der læger alle sår!) siger man,
men er tiden måske med til at lade betydeligheden af en eksistens mindre?

Så mht til venner,  hvor mange gange skal hovedet så rulle ned af bakken, forend vi fatter den? Well, så længe behovet for venner er der, så længe vi holder af dem og så længe de venner er menneskelige, jamen så længe vil vi risikere at blive såret af dem vi holder mest af - ergo så længe vil vi villigt løbe den chance for at høre skuffelsen synge: af med knoppen!

På den igen?

I en verden blandt uddannelse, café med vennerne, det angivelige gyldne singleliv, byture og hygge med familien, finder du mig. At få det hele til at passe sammen, er lidt ligesom at jonglere med 28 bolde i luften i forskelligt tempo - mens jeg går på en line, om jeg må tilføje - uden at tabe en eneste. Ligeså snart en bold tabes (eftersom jeg er menneskelig er det uundgåeligt) ved jeg, at slaget vil gøre ondt på personen den lander på.
Hvordan får man det hele til at hænge sammen?
Et ærligt svar? - Jeg ved det ikke..
På en eller anden mystisk vis hænger det hele sammen, selvom jeg ikke altid forstår hvordan. Man klarer tingene, selvom man hele vejen har tænkt det var umuligt. For at være helt ærlig, har jeg intet behov for at vide hvordan, men bare være glad for at det lykkedes.

Midt i junglen af biler, høje huse og travle mennesker, kommer der så en skinnende dag. Den skinnende dag, hvor man oplever en lille ting, anderledes end normalt. En lille ting såsom en aftale, kan sætte helt nye tanker i hovedet på en. For at give et eksempel, kan en aftale med en sød fyr på hvad der ville have været en ganske almindelig torsdag inden en vild weekend, sætte hele ens verden i perspektiv. Ligepludselig handler boldene i luften ikke om lektier og regninger, men om hvilket tøj man skal have på. Om frisørtiden onsdag nu ikke går galt (det er trist at skulle lege pigen-der-er-stået-ud-af-sengen-med-tørklæde-og-curlere-i-håret) sådan at jeg tør vise mig på daten dagen efter. Hov, fik jeg sagt før at det var en date?

Date.. Aftalen der får mig til at jonglere alle de 28 bolde i et nyt tempo, et nyt mønster, om en helt ny akse. Forventningen om noget nyt og spændende.

Bagsiden af medaljen er så, at jeg ikke længere vil være tilfreds ved den gamle jongleringsrutine. Nu hvor jeg har prøvet at gå de sidste par dage med en dyb forventning i maven (og frygten for at forventningen allerede har oversteget virkeligheden), er jeg ikke sikker på at jeg ikke er blevet afhængig af følelsen?

Buttom line! Så meget som jeg nu kan fordybe mig i min hverdag og 'meget' vigtige ting, - så meget som jeg nu kan bilde mig selv ind at jeg 'ikke er interesseret i noget eller nogen', men hellere vil have tid for mig selv, venner og mit studie.. Så meget som jeg argumenterer for alle de ting - kan jeg ikke modsige at pga en lille aftale er min verden i gang med at snurre rundt om en ny akse, med nye tanker og nye forventninger..

Med andre ord, jeg erklærer mig hermed for at være helt og adeles, unægteligt, på den igen!

Hygge: Glycerin håndcreme fra matas (den lyder og ser røv kedelig ud, men virker fantastisk)
Tv: Friends sæson 1 & 2 til 30,- i tp musik..

Forår i luften!

Påskeliljer, blå himmel, frisk kølig luft..

Det er trist at vide, hvor lang tid der endnu er tilbage førend foråret lander, men ventetiden er nu rar. For at være helt ærlig har jeg ingen idé om hvad jeg har lyst til at skrive om, så nu blev det mine umiddelbare tanker (hvilket da heller ikke skal undervurderes - der er rigeligt af dem).

Nogle gange, når man som jeg, har hele ens liv inkarneret i en bestemt uddannelse /retning, er det lidt ligesom kun at leve på chokolade (chokolade er nu lækkert, men ikke særlig sundt i længden). Man har brug for variation, et lille pust, er tit nok til at give mig et lille smil tilbage på læben.

Mit lille pust har denne gang været, at jeg for en gangs skyld følger mit eget råd og får ordnet alting!

Jo egentlig kunne jeg vel fortælle jer om min egen private gode oplevelse ?

Nogle gange kan jeg sidde længe og fundere over livet, især den måde det lader sig udspille på. Brug for eksempler? - her er en oversigt over mit nuværende liv

1. I en blanding af sorg og irritation beslutter jeg mig for at droppe fyre, fokusere på min uddannelse og venner - Dette bliver så ødelagt af diverse fyre der syntes at mine planer skal ødelægges. Hvis nogle af disse 'mænd' var brugbare, ville dette punkt da være helt i orden, hvilket jo desværre ikke er tilfældet.

2. At gå fra at syntes forhold er den eneste vej til sex, har jeg nok ændret mit perspektiv en smule. Hvorfor ikke bare bruge en fyr til det hyggelige, og så stole nok på sig selv til ikke at falde for noget andet end perfekt - for let's face it, den rigtige kommer aldrig når man selv vil det.

3. Mine studier kramper op og mit semester var mere travlt end nogensinde, alligevel glider jeg let igennem eksamensperioden. Unaturligt - sidste år hvor jeg havde masser af tid, var der dog problemer på den front.

4. Lysten til pandekager har meldt sig i flere dage nu, men endnu har jeg ikke taget mig sammen til at piske mel, vanillie osv. sammen i en skål og hælde det på panden. Derimod har jeg formået at få styr på hele min økonomi, fremtidige boligsituation, bøger til nye semester, oprydning i lejligheden osv. De satans pandekager.

5. Evnen til at udskyde alt nødvendigt, fordi jeg ikke gider rejse mig fra sofaen - på trods af at jeg hver dag har gået ture på ca. 8 km. 3 m vs. 8 km. Latterligt.. Hvorfor er det jeg gider gå uden et formål - men så snart det er vigtigt føler, at røven er limet mod sofaen ?

6. Sidst men ikke mindst.. Den der kildrende fornemmelse i maven, måske skyldes det bare forår, måske noget andet. Men jeg kan love jer for, at det var overfor den sidste - og på det sidst tænkelige tidspunkt -  jeg nogensinde havde forventet, at denne følelse ville komme.. Så hvorfor?

Ugens hygge: Påskeliljer på bordet og en pimpsten
Ugens sang: Gotye feat Kimbra - Somebody that I used to love

Stop mens legen er god?

Hvordan kan det være, at man altid selv giver de bedste råd, men aldrig formår at følge dem selv?
Hvorfor er det så nemt at finde, påpege og rette andres fejl, men aldrig ens egne?

Egne fejl må vel være lidt ligesom fluer på landet (-ja jeg har boet en del år på landet): Du kan konstant høre dem, de sværmer rundt og skaber små sorte pletter, men forsvinder ligeså snart du kommer med en fluesmækker (hvilket gør dem så meget sværere at udrydde).

Når jeg begynder at opfange signaler om affektionsværdi fra en god ''ven'', burde jeg så stoppe legen? Eller ville det egentlig bare være enormt prætentiøst af mig og på ingen måde give det ønskede resultat?

Når jeg ved at kun en mand optager mit sind helt og holdent - burde jeg så stoppe legen med den mand, hvis sind, jeg optager helt og holdent?

Uanset hvad, vil der jo kunne mærkes en ændring fra min side, hvordan skulle den så kunne forklares?

Skulle jeg lyve og sige at det var mig der var fejlen? Lade som om jeg var i stand til at have følelser for en, når følelser for en anden optager mine vågne, drømmende og sovende timer i døgnet?

Når det kommer til kærlighed og mænd er jeg på ingen måde ekspert, men hvorfor er der ikke en ekspert der har skrevet en idiotsikker, gennemført manuel til ens kærlighedsliv?

Noget lignende det her:

1. Er du forelsket? ja/nej

2. Hvis ja, er du så seksuel aktiv? ja/nej

3. Hvis ja, er det så med den samme person som du havde følelser for?

4. Hvis ja - skønt!

5. Hvis nej - Stop legen dernæst kan du med god samvittighed hoppe i havet og håbe på hukommelsestab > ny start.

(Nu skal det lige siges at ingen pga. nogen mand - NOGENSINDE - burde hoppe i havet eller på anden måde skade sig selv = de er ikke de værd!)

Ønsk mig held og lykke

xoxo

Tilbage til fremtiden?

Overvej muligheden for, om mænd har en indre radar, hvori de kan mærke ens lykke.. Overvej om denne radar aktiveres ligesåsnart at lykken ikke er med dem..

Er der intet mere uimodståeligt end en tidligere flamme, der ikke er din længere?

Situation: Min ex flamme kyssede mig. Dette ville ikke normalt være noget at køre ud over, men når den ex flamme så tilfældigvis har været den sværeste nogensinde at komme over (-hvis jeg overhovedet på nuværende tidspunkt er kommet så langt), så er det ikke sjovt at lege længere.

Inden jeg blev vred, bandede ned i min pude og skældte ud på hele verdenen som havde den forrådt mig, overvejede jeg situationen fra vedkommenes side..

Følgende nøgleord: Usikkerhed, tiltrukket, tryghed og frygt?

Når nu vedkommende - som by the way, droppede mig - kan mærke at mit liv er på glatte skinner, det kører derudaf og jeg bliver flirtet med, så bryder han ind. Ikke før, ikke når jeg er længst nede, nej tak han vil selvfølgelig have den hurtigeste gnu i flokken..

Bliver han tiltrukket af at se andre bekræftige mig? Frygter han at 'miste mig' hvis han ikke bryder ind og gør mig til en krøbling - igen?
Ved han hvor meget jeg i virkeligheden stadig er vil med ham? Er der den mindste mulighed for at han stadig føler det samme? Var det et udbrud i følelser fra hans side (-eller kløede hans ædlere bare?)..

- Den sidste (og meget mulige løsning): Jeg er bare en total, komplet og uforandret idiot...

Ville jeg, hvis jeg så hvor ikke-vild han er med mig, hvor glad han var med andre og hvor meget han flirtede med dem, begynde at kysse ham? NEJ! Jeg ville aldrig i en million år turde gøre det af frygt for jordens største afvisning, er det mig der er forkert - eller ham der kan bebrejdes?

Nu efter skaden er sket, er jeg jo selvfølgelig blevet sat tilbage til position 0. Absolut lige så hovedkulds forelsket som første gang, ligeså jaloux og åndssvag som anden gang og fuldstændig latterlig når nu der er kommet en tredje gang.. Endnu engang, har jeg ingen selvkontrol over det..

- Er tredje gang så lykkens gang?

Skulle jeg / skulle jeg ikke?

Eller er joken bare kommet for langt ud, når vi rundet det magiske tal 3?

Sund mad # 3 - Billige grønsagsfrikadeller - vegetar venlig!

Lige nu står jeg med en vin i hånden, den anden på tastaturet, mens jeg kan høre lyden af mine vegetar frikadeller stege på panden.. Jeg havde en idé til frikadeller baseret på en vegetarbøf jeg fik forleden i SundSult på Elmegade.

Idéen er at rive grønsager, tilsætte mel, vand og buillon til det bliver en fast 'dej' hvorefter det steges på panden som almindelige frikadeller.

Det jeg gjorde:

4 gulerødder
1/2 squash
1 porre
1 1/2 frisk Chili
200 g Røde Linser (for proteinerne)
Oregano
Pulver Chili
Olivenolie
Mel
Evt. groft mel (jeg brugte noget groft, der gav det en fed, fiberrig konsistens)

NB! Brug hellere en lidt for stor skål en for lille

1. Kog vand til linserne på komfuret, men du skyller dem i koldt vand (der kan til tider være sten i)
2. Forbered grønsagerne, mens vi venter på vandet koger op
3. Sæt linserne over kog i 10 min til de er let gule (kog dem hellere for kort end for lang tid, for lang tid vil gøre dem gode til suppe da de smatter ud)
4. Skær chilien, riv gulerødder og squash, skær porren i små tern
5. Tag linserne af kog og hæld det varme vand ud (brug evt. lidt af det til buillon)
6. Kom hele blandingen i skålen, samt de røde linser
7. Tilsæt krydderier
8. Tilsæt mel, groft mel og lidt vand indtil dejen er fast
9. Steg dem i olie på panden (jeg finder at det bliver bedst med lidt for meget, end for lidt olie, da de suger en del og bliver pænere brune/sprøde)


Man kan også stege dem uden olie hvis man har en god pande, men helt ærligt, synes jeg de er bedre med. Ellers kan man evt. erstatte olien hvis man bruger æg i dejen?

Så er det jo bare at eksperimentere til man finder noget der passer ens smag !

God fornøjelse ;)

Fornægt, benægt, glem!

Kan man ignorere følelser? Kan man fjerne dem? Kan man snyde sig selv? Det store spørgsmål, hvornår indhenter alt det forglemte en?

En masse tvivlsspørgsmål er poppet op i mit hoved - Here we go... again!

Efter at have tilbragt en helt fantastisk weekend med nogle mennesker fra mit studie (hvortil der selvfølgelig var en gammel flamme i blandt) er der blevet en smule sløret i mit hoved.. Min verden lige nu er så isoleret, at det er ligesom at gå ind i et rum med en tyk tåge overalt. Det eneste du ser, indånder og kan føle, er det tunge lag. Hvis du dykker end til gulvet kan man fornemme andre ben i lokalet, men man ser aldrig rigtig et ansigt.

Men så i går... poppede der et ansigt frem i tågen. Et velkendt ansigt jeg havde set og tænkt mange tanker om førhen. Tågen føltes en tusinde gange tungere og vejret blev en kamp at trække.
Jeg havde tvunget mig selv til at lade være, da han på givent tidspunkt(og nuværende ligeså) havde noget med en anden pige. En pige der er mange der syntes godt om, og derfor tænker jeg at hun er sød og at jeg burde opføre mig ordentligt (jeg burde dog slet ikke skulle være den afgørende faktor i hvad der kommer til opførsel). Men her står han så, foran mig i min egen lille private tåge og ser mere en tiltalende ud. What's a girl to do?

Min løsning var: At løbe ud af tågen, drikke mig under i samtlige diverse alkoholiske genstande der var indenfor min rækkevidde, danse og flirte med alle andre mandfolk i forsamlingen.

Hvad fik jeg så ud af det kan man spørge sig selv?

Absolut ingenting ud over en nisse der står og banker inden i mit hoved i dag mens han hvisker nedladende ord. Jeg håber mit hoved kan tilgive mig..

Nu er jeg tilbage i min egen lille bachelorette lejlighed med kolde bade, hvor jeg nu skal igennem den lange process af fornægt, benægt og glem!

- IGEN!

Sund mad # 2 - Bolledej!

Her er en grundopskrift jeg bruger konstant, en opskrift som min far har lært mig.. Den er nem, billig og grundingredienserne kan holde sig længe, hvilket betyder at man kan købe stort ind (billigt) og være en om at spise dem.

Det fede ved den her opskrift er at har man basic i den, er det super nemt at prøve sig frem til en masse lækre brød / boller.

Til omkring 20 boller (du kan altid dele opskriften som du har lyst, bare du gør det i lige forhold)

1 pk gær
vand
1,5 spsk olie (evt. oliven hvis du vil have lidt lækker sydlandsk smag)
Ca. 3 dl Hvedemel
C. 2 dl groft mel
en tsk Salt
Krydderier såsom oregano, basilikum eller fx chili
Evt. nødder?
Evt. æg

1. Tag en stor skål og opløs saltet i den, mens du varmer noget vand
2. Når vandet er lillefinger varmt opløses gæren heri sammen med olien og saltet
3. Hæld hvedemel i til du får en relativ fast konsistens, hæld de grove mel i for resten af pengene (groft mel er dyrere, derfor kan det være rart at bruge hvedemel som basen)
4. Når dejen er kommet til en fast form og skal æltes, kan du hælde diverse krydderier og evt. nødder på et stort spækbræt (eller rent køkkenbord) og ælte det ind i dejen
5. Lad dejen hæve i en halv times tid
6. Rul ud til boller eller brød og glaser dem med æggene (dette er dog på ingen måde nødvendigt, mel ovenpå en bolle kan også give en super fedt effekt, eller evt. havsalt hvis det skal bruges til aftensmad)
7. Bag dem på en rist i ca. 20 min ved 200 C

Husk altid at lade bollerne køle af, førend du putter dem i lukkede beholdere (tupperware, plastikposer osv.) hvis ikke danner de kondens (eller hvad det nu skyldes) og bliver derfor våde..

Denne opskrift kan også bruges som pizzabund (så skal man jo bare rulle den ud:p )

Drop æg og voila - vegeaner boller!

Hæld og lykke!

En god sang: http://www.youtube.com/watch?v=KaasJ44O5lI&feature=autoplay&list=FLg7ns3BmCEG5h0qxobRkHLw&lf=BFp&playnext=2

Sex a la carte?

Indtil for ganske nyligt havde jeg troet, at det ville være ganske umuligt for mig med lidt sex a la carte helt uden følelser og forpligtigelser.

Boy was I wrong!

Efter en relativ pause fra den seksuelle del af mit liv, blev jeg nu overrumplet og oplevede ting - ikke nødvendigvis nye, men nye
fordi at det var uden forpligtigelser og løfter.

Man kan jo altid diskutere om man så bliver billig, når man nu uden følelser deler ud af sit underliv, men her er og vil jeg være en trofast genbruger. Hvis det gik godt første gang, jamen så kan man vel godt igen?

Man skal nok passe på med ikke at lægge for meget i det, men husk lige engang, begge parter er mennesker, begge parter har behov og ikke nødvendigvis seksuelle.
Min nye ret på menukortet fungerer også ganske fint som en hyggesnack foran tv'et!

Motivationsfaktor?

Når nu jeg havde en mindre strejke, kunne jeg da godt finde på at spise lidt mere usundt, gøre lidt mindre ud af mig selv derhjemme og generelt bare sløse hen med lektier og regninger. Men nu?
Forklaring? Det er blevet spændende! Jeg ved ikke om telefonen ringer kl. 22:04 og roomservice kommer. Jeg har nu en grund til at holde mit sted pænt, holde mig pæn og uanset hvem der ser hvad man gør, giver det en helt anden selvfølelse.
At vide man er attraktiv og eftersøgt (også selvom det ikke er kærestehalløj) gør bare at man har en helt anden udstråling. Ens humør er uforklarligt oppe og hemmeligheden gør det bare SÅ meget sjovere. At flirte i det mørke, hvor ingen andre end ham og jeg ser hvad der sker, er noget jeg aldrig før har prøvet.

Og hvad sker der når man smiler, ser godt ud og føler sig attraktiv? Man tiltrækker...

Disclaimer: Lad være med at gøre det med en god ven, no happy ending..

En god sang: http://www.youtube.com/watch?v=cwHe0ddggig&feature=related

PS Hvorfor dufter mænd bare helt fantastisk?

PPS Husk nu for fanden at bruge kondom!

Det smager godt, ikk?

Hvad er det man søger når man er trængende?

Nu har jeg personligt gået på tør bund i næsten to uger, hvilket for mig føltes som lang tid eftersom jeg havde en deltidsflirt-halvkæreste indtil da. Så nu hvor jeg har været nødt til at lukke for det varme vand, er konsekvensen jo også at jeg må bade i det kolde.

Mit dilemma: Trængende vs princip

I princippet er jeg ikke typen der føler mig beæret, smigret eller tiltalt af tanken om at have engangsknald. Jeg ser på det at være sammen med en person som noget intimt udsprunget af kærlighed. Ja ja, måske skulle jeg lige have advaret mod min chick flick udtale, men intet desto mindre ser jeg det som en lille brøk af kærlighed.
Derfor, vil det ikke kun være meget grænseoverskridende for mig at vise mig for en mand jeg lige har mødt, men vil det være tilfredsstillende for mig?

Er det virkelig bare en lettelse af tryk eller er det noget dybere?

Sex vs kærlighed

Sex er fedt ja, men er det fedt uden kærlighed?

Egentlig må det vel være et meget intimt spørgsmål. Et spørgsmål som hvert individ kender svaret på. Hvis man er ligeså tosset og fuldstændig i bedste stil bambi forvirret som jeg, er der vel kun en måde at finde ud af det på?

Der havde de voksne muligvis altid fat i noget: '' Hvordan ved du at du ikke kan lide det, hvis ikke du har smagt det?''

Jeg gætter på at den eneste løsning på mit problem derfor vil være at prøve om jeg kan lide smagen...

Sund mad # 1

Det her bliver min første i en serie om sund og BILLIG mad, hvor jeg vil dele nogle af mine madvaner med jer, som et trin i verdens lækreste diæt (se tidligere indslag).

Denne uge lyder den på en lækker kartoffel suppe (virkelig bliver den bare opkaldt efter den ingrediens der nu var mest af på givent tidspunkt) som jeg har lært engang i tidernes morgen, fra mors gode køkken (min mor er på et konstant helsekost flip, så der ryger altid gode tips når man er der). Den er super lækker, sund og meget billig! 

Spis løs og nyd følelsen af en sund mave og en sund tegnebog!

Ingredienser (4 pers.):
- Kartofler 4 store
- Gulerødder 4-5 store
- Løg 1 helt
- Bouillion terning 1 stk
- Hvidløg 2 fed
- Porre 1,5 stk
- Bacontern 200 g (ca. varierer jo alt efter hvor meget drys du vil have)
- Hvad du ellers lige har af grønsager hjemme i køkkenet :)

- Stavblender
- 2 x Gryder



1. Først skræller og koger kartoflerne.
NB! Vandet der koges kartofler i bruges til maden, derfor er det vigtigt at kartoflerne er helt rene.

2. Mens de koger skærer du gulerødder, porer, løg, hvidløg, og hvad du ellers skulle have, i tern på max 2 x 2 cm. Dette steger du i en gryde, PÅNÆR porrerne, men ikke i længere tid end at de får en brun kant.


3. Når kartofler og grønsager er færdige, hælder du kartofler og vand ned i gryden til grønsagerne. Hertil kan du evt. (hvis du kan lide maden lidt stærk som jeg) tilføje chili.

Den nye ledige gryde bruger du til at stege bacontern (køb evt fedtfattigt kalkunkød) og porrer.

4. Brug en stavblender til at blende maden direkte i gryden.
- Det kan sprøjte, men ikke hvis du er forsigtig.

5. Når det hele er blendet sammen til en 'grød' kan du tilsætte mere vand el. evt lade det koge lidt længere, alt efter hvilken konsistens du ønsker.

6. Lad det køle af et par sekunder, drys på toppen med bacontern og porrer, og spis!


Eksempel på prisen forudsat du har gryder og en stavblender:
Personer 4

- Kartofler 8 kr
- Gulerødder 8 kr
- Løg 10 kr
- Hvidløg 2 kr (regnet ud fra ca. værdi når købt i bundter)
- Porre 14 kr
- Bacontern 16 kr

Total 58 kr = 14,5 kr. pr. person

Råvarerne behøver kun købes en gang og hvis man fx kun er 1 person, er der jo til flere måltider. Dette er desuden den fulde pris for fx 1,5 kg gulerødder, hvilket er MEGET for meget til en omgang suppe.